2 Eylül 2010 Perşembe

Ey popülist söylemler uzmanı yöneticilerimiz, görev süreniz boyunca sınavını verdiğiniz bir tane ders var, o da insanlık dersi, ondan da sürekli kırık not alınmaz ki! Metin Oktay'ı ağzınıza sakız etmeyi biliyorsunuz da, Galatasaraylılığın adam olmakla başladığını unutmuşsunuz anlaşılan. Hani hep "Galatasaray Türkiye'nin en büyük markasıdır" dersiniz ya, orası öyle de siz marka değerinin baş düşmanısınız, bunu böyle bilesiniz!

Kiev'e elendiğinin ertesi günü Edu, Lugano, Kezman'ı getirenlerden farkınız kalmadı! Misimoviç ve Insua'nın nasıl futbolcular olduğu başka mesele de, böyle transfere "düğün bittikten sonra al zurnayı..." derler adama! Ve maalesef zamanlamasızlıktan daha vahim olanı var bu transferlerde, o da yapılış şekli. Nezaketi, saygıyı, insani değerleri ayaklar altına alan cinsten.

Küçüğünden, Şüküründen, alayından görmeyi beklemediğimiz cinsten bir aidiyet hissi Prekazi'ninki. Ama doğru ya hayırlı evlat da neymiş, size menajerlerle, komisyoncularla, kan emicilerle çalışmak yakışır. Maddi/manevi sahip olduklarını Galatasaray'a borçlu olduğunun bilinciyle minnet duygusunu her fırsatta dile getiren, saf bir bağlılıkla Galatasaray'a hizmeti borç bilen bir değere yaptığınız ayıbın üstünü öyle kolay kolay örtemeyeceğinizi bilesiniz!

Mustafa Sarp'ı izlemek için almıyoruz bu kombineyi diye sitem eden taraftar vardı ya, ben sizden transfer falan da istemiyorum. İnsan olun, bizi ve bu armayı daha fazla utandırmayın yeter.
www.tips-fb.com

1 izleyici sahaya girdi:

Unknown dedi ki...

Galatasaray benim aşkım diyen adamı sırtından hançerleyip, başkasına karşı boynunu eğdiren Adnanlara daha ne kadar maruz kalacağız acaba?

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin.

 

Copyright 2010 Kalender Libero.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.