9 Kasım 2010 Salı


"Hagi'nin Rijkaard'ın tam aksi yönde futbolcusuna sahip çıkan tavrı G.Saraylı futbolcular tarafından da büyük takdirle karşılandı. Sarı kırmızılı futbolcular kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede, Hagi'nin maç sonu yaptığı konuşmadan çok etkilendikleri öğrenildi."

Türk spor basınından bir demet klişe. Ulan Hagi'nin iyi olması için Rijkaard'ın kötü olması gerekmiyor ki! Bu satırları yazanlar başkalarının omzuna basmadan bi yere gelemiyorlar olsa gerek...

"Rijkaard döneminde "Transferi yönetim yaptı. Rijkaard'ın istediği isimler alınmadı" spekülasyonları yüzünden yıpratıldığını düşünen Galatasaaray Başkanı Adnan Polat ve yönetimi, devre arası ve sezon sonundaki transfer operasyonunda tüm ipleri teknik direktör Hagi'ye verecek."

Sonra çocuğun bayram harçlığını alan ebeveyn misali sen onu bana ver, ben de sana on tane vericem diyip bozuklukları eline dolduracaklar herhalde...

"UEFA'nın 2012 kriterlerini yerine getirebilmek için kulüpleriyle sözleşmesi sona ermiş Ali Turan, Mustafa Sarp, Gökhan Zan, Serdar Özkan gibi bedava oyuncuları kadrosuna katan Galatasaray, bu isimlerden verim alamayınca taktik değiştirdi. Ara transferle birlikte bonservissiz isimler alınmayacak."

GS yönetimine koca bir aferin! Oturduğu yerden şunu yazıp habercilik yapıyorum diyen, işine geldiği yerde haber alma özgürlüklerinden, basına kapalı idmanlardan dem vuran çapsızlara daha koca bir aferin!

"Şampiyon olduğumuz takımda abi-kardeş ilişkisi vardı. Şimdi takım kendini arıyor. O takımdan birkaç kişi kaldı. Takım çok değişiyor, hocamız değişti. Zaman lazım bize. 

Almanya'da futbol takımları sülale boyu kuruluyor da biz mi bilmiyoruz Barış? Futbola başlarken amca oğlu, teyze çocukları birlikte mi yazıldınız kulübe? "Takımda abilik yapacak..." bıdı bıdısını tüketemedik gitti, ne muhtaç adamlarmışsınız be...
www.tips-fb.com

3 izleyici sahaya girdi:

Pan Monroe dedi ki...

aklıma şey geldi şimdi; Lorant, Mustafa Denizli'nin üstüne ilk geldiğinde gazetede yazılanları hatırlıyorum da :))

"Samandıra'ya disiplin geldi,antremanda sakız çiğneyen Sehat Akın, Werner Lorant tarafından saha dışına alındı.. Lorant alman ekolünü 1 haftada yerleştirdi, takım günde çift idmanla bayıldı.."

Lorant lan..:) Adama ikinci ayında köylü dediler sonra da. Aslında kızılacak bir millet bile değiliz be usta :))

AslanlıYol dedi ki...

Sakız ha, çok iyiymiş, hastasıyım yeni gelen antrenörün futbolcuların pestilini çıkarmasının :))

fazıl dedi ki...

Vucüt kimyanızın ve akıl sağlığınızın durumu azıcık ilgilendiriyorsa sizi : Lütfen TV ve yazılı basından az uzak durun kardeşlerim . Fazla takılmayın ..

Böyle başa , böyle "tarak" misali , bulaşmayın . Bakın buraları daha kaliteli ve nitelikli insanlar ile dolu ...

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin.

 

Copyright 2010 Kalender Libero.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.