14 Kasım 2010 Pazar


Ya bu akşam bir şekilde bu maç çevrilmiş ve 2-1' e getirilip galip tamamlanmış olsaydı?

  Türkiye'de vasatın yaptığı yolculuğu an be an takip ediyoruz. "Vasat" .. Bu kavramı artık sık sık duyacaksınız bu yazardan, çünkü meşrebimin sınırlarını zorlamak istemediğimden, kullanabileceğim en güzel kelimedir bu.. Takılmış plak gibi aynı şeyleri sıralayanların prim yaptığı bir ülkede, basbayağı bir erdem sayılıyor üstelik vasat olabilmek.

  Fakat genelde bu kısa vadeyi daha şanslı aşardı bu vasat. bu kez şansı da yaver gitmedi. Rakibi iki-üç kere geldi belki toplasan, onlar da gol oldu, ve şimdi bu protestolar... Olmasaydı protesto da olmayacaktı..

  Fakat ne mutlu ki, daha en başında;  yeniden Hagi'yi bu güruhun önüne yem olarak atma şansı kalmadan patladı bu vasatın defosu. Halbuki şu maçlar bir coşkuyla kazanılsaydı, 2-3 aylık bir süre atlatılsaydı ne mutlu olacaktı muhteremler o şeref tribününde. O sürenin sonunda Hagi yeniden çuvallar mı? Kime ne yahu? Onu da yollarız yolumuza bakarız..

Hagi maçtan sonra malum;

"Saha içinde bazı futbolcuların tavırları normal değil, gerekeni yapacağım"

Son derece de haklıydı.. E peki?  Ha doğru ya, en baştan istifa etmeliydi Rijkaard, madem böyleydi.. Sizin hayatınız da kulüp çalıştırmakla, bu kulüplerde rest çekmekle geçtiği için en doğrusunu da siz bilirsiniz en şövalyesinden..

Hayır; benim derdim 3 metre önüne pas atamayan futbolcu değil.. 26 yaşına gelip de hala "genç topçu" kontenjanında oynayan, beyin kıvrımlarını otobüs arkasındaki koltukta yer kapmaya ayıran futbolcuda da değil, ya da daha 18 yaşında sadece tribünlere oynamayı bilip de bu vasatın bize "büyük yetenek" diye yutturmaya çalıştığı adam da değil..

Benim derdim; babamın hayatı boyunca kazanamadığı parayı bir senede alıp da , bu formaya minnet etmek şöyle dursun, sürekli şikayet eden ahlak yoksunları,  ve onlara göz yumup her dediğini yapan, benim güzel kulübümü çoluk çocuğun eline oyuncak eden kodaman güruhudur.

Lütfen hepiniz gidin.. Hani kıymetiniz bilinmiyor ya, nerde kıymet veriyorlarsa size oraya gidin yahu, lütfen. Oturduğunuz evde, bindiğiniz arabada, futbolu bıraktıktan sonra, binlerce okumuş yazmış genç işsizlikten sürünürken, size 40 kelimelik türkçe haznenizle verilen köşelerde hep bu kulübün armasının kudreti var.. Haydi o armayı çıkartın da, kaç kişi takıyor sizi görelim?
www.tips-fb.com

0 izleyici sahaya girdi:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin.

 

Copyright 2010 Kalender Libero.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.