7 Kasım 2010 Pazar


Dünya üzerinde, kendi altıpasında,(hemi de yüzü kaleye dönükken) topla rakip arasına kalçasını koymaya çalışan tek defans oyuncusu. "Futbolu bilen karşıma gelsin" demiştin ya, haklıymışsın arkadaş.
www.tips-fb.com

4 izleyici sahaya girdi:

AslanlıYol dedi ki...

bana güvenilen yerde iyi performans veririm demişti ya.. bu konuda yapılabilecek en kötü şey Servet'in özgüven patlamasına vesile olmaktır.. "Ona güvenilen yer"de hakikaten farklı oynuyor ve ben onu rakip kalede görmekten nefret ediyorum. Korner bayrağının orda kalçasıyla rakibi paketlemesine eyvallah da, bunu kaleye üç metre kala fındık faresi kadar adama yapınca bacaklarının arasından kaçıveriyor işte rakip.

kendisine güven duyulması her oyuncu için önemlidir, ama hiçbir oyuncunun özgüveni de Servet'te olduğu gibi saat"siz" bomba etkisi yaratmıyor. senin ben patlayacağın zamanın a.q.!

Erdal Güngör dedi ki...

Servet Denizlispor dan beri tam 8 hocayla çalışmış,milli takım TD'lerinide katarsak 10 hoca(hiddink'i saymıyorum) ve hala bir gelişme yok. Zamanında OM'in yaptığı transfer teklifinde kötü niyet olduğunu sanıyorum,büyük ihtimalle para aklayacaklardı kesinlikle servet 8.5€ milyon etmez ve sonradan yaptıkları teklifte neredeyse %70 indirime gittiler.

Pan Monroe dedi ki...

@AslanlıYol

:))Servet'in harcadığı ete yazık, ondan kıyma olur diyecem ama diyemiyorum, kurban yaklaştı :)

@Erdal Güngör

Servet aslında bu tarz savunma anlayışlarında daha da parlayacaktır. Ben tahmin ediyorum ki ilerleyen maçlarda galatasarayın en iyilerinden biri olacaktır bu yediği haltlar dışında. O zaman da "işte bak gördünüz" denecektir.

Servet çok kötü bir defans oyuncusu da değil aslında, fakat onun futbolculuğunu genel anlamda yıpratan çok büyük eksiklikler var ve bu yetenekten falan çok daha önemli bana göre.

AslanlıYol dedi ki...

ervet'in kötü bir defans oyuncusu olmadığına katılıyorum, ama potansiyel olarak. Fakat potansiyeliyle pratikte gerçekleşen performansı arasındaki farkı özgüven patlamaları belirliyor. Çok maçını hatırlıyorum, ileriye tepme veya pas verme alternatifleri varken topu basitçe taca vurmayı tercih ettiği. Ama ne zaman ki "takımın bana top kesmenin ötesinde ihtiyacı var ve ben bunu yapabilirim" gibi bir düşünceye kapılıyor, aha o zaman fahiş bir hata yapma olasılığı kafadan 1 oluyor! Bir türlü kabul etmediği şey tam olarak bu, böyle oynasın iki maç hata yapmasın üçüncüde garanti, üstüne bahis bile oynanır! Haddini aşan oyun tarzı er ya da geç mutlaka hata yaptırıyor bu adama..

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin.

 

Copyright 2010 Kalender Libero.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.