19 Aralık 2010 Pazar


Yanda bir fotoğraf duruyor epeydir. Oraya onu boşuna koymadık. Dünyanın yıldızı olsun, 4-5 aylık oyuncuyu kolay kolay koymam blogun tepesine.

Bazı insanlar vardır, etraflarında olup biten herşeyden sorumlu hissederler kendilerini. Hiçbirşey yapmamak, müdahele etmemek kaçmaktır onlar için; sanki "sen nerdeydin, nasıl gözlerini yumarsın?" diyecekmiş  birileri de, bunun altından hiç kalkamayacaklarmış gibi hissederler. Bu adamlara keriz de denebilir, "tatar ramazan" da denebilir. Fakat illa ki birşey denir. Cana öyle bir adam; onu lider yapan meşrebi de, yukarda bahsettiğim özelliklerinden geliyor.

Cana'nın tüm bu sertliğin içinde zerre çirkeflik barındırmaması da ilginçtir.Çaktırmadan atılan bir dirsek, yerde kıvranmalar, topsuz alanda rakibe pandiksi aksiyonlar, tüm bunları görmezsiniz Lorik'te. Transfer hikayeleri gibi, kendisi de enteresandır ve kendi içinde özgün bir adalet duygusu da vardır. Buna mukabil; Geldiğinden beri, sert oyununa rağmen, hiçkimseyle dalaştığını görmedik Cana'nın Fakat arkadaşlarının her pozisyonunun içindeydi. Bu pozisyonlarda da saldırgan bir tavırdan ziyade, yine vakur ve olayı sakinleştirici abi olarak izledik kendisini. Hatta  şu yazımın son paragrafında, son yaşadığımız olayla birebir bağdaşan bir öngörüde de bulunmuşum;
  ...Dün Pino bir pozisyon sonrası rakibiyle dalaşırken , geriden koşarak bir adam geldi. Önce araya girdi, sonra Pino'yu 40 yıllık galatasaray kaptanı gibi ordan çekip çıkardı. Burdaki kritik nokta maçın gidişatına göre uygulanan diplomasidir. Biz biliyoruz ki, eğer koşullar farklı olsaydı Cana ayırmaya değil, uçan tekme atmaya gelecekti... (27 Eylül)
  Maç 1-0 gidiyor.Dakika olmuş 90. İyi de performans sergilemişsin, olayın da uzaktan yakından seninle bir ilgisi yok.. Dön arkana bak, 5 dakika sonra duşta olacaksın zaten. Fakat olmaması gereken birşey var orda. Biri senin arkadaşının boğazını sıkıyor, ve bu bir değil iki değil artık. Birileri sürekli tartaklıyor senin takımındaki oyuncuları, rutine bağlanmış bu.O ara gözlerin kararıyor yine, sonrası..

15 saniye sürdü yaşananlar, ne keriz adam ama değil mi?
www.tips-fb.com

4 izleyici sahaya girdi:

Unknown dedi ki...

Geldiği gün pazu bandını takmalı dediğimde, kim ulan bu adam dediler. Gerets'e o lafı ettiren adam zaten yeterlidir benim için. Adamsın Cana hem de toprağımsın!

PedRo dedi ki...

birde golden sonra anıl'a hakan baltaya doğru git diyen bir adamdır cana.

Sayhan Efe dedi ki...

Karakterli adam tabi.Geldiği gün Gs tv'ye verdiği röportaj hala kulaklarımda.Ali Sami Yen'in amcasını söylediği bi söz var kolunda dövme olarak.Budur olay,budur ruh...

AslanlıYol dedi ki...

@ Pan

Dünkü maça Cana üzerinden değinmen harika olmuş! "Ne yalan söyleyim bu takımın kavga etmesini özlemişim" gibisinden birşeyler karalayacaktım, ve pek tabi baş aktör Cana'dan dem vurarak. Önce birbirine sahip çıkan adamlarla, sonra gözü kapalı paslaşabilen oyuncularla takım olunur. Ben bu kırmızı karta valla billa çok sevindim, oh be arkadaş!

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin.

 

Copyright 2010 Kalender Libero.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.