30 Aralık 2010 Perşembe

Son iki sezonun Galatasaray futbol ve basketbol takımlarını bir yabancıya izletseniz aynı kulübün oyuncuları olduklarına inanmaz. Büyük camiaların en zor şartlarda dahi ortaya koyduğu bir karakter, bir duruş varsa hangisidir Galatasaray'ınki? "Metin Oktay'" parçalısı hangi takıma daha çok yakışır?

Bu ne tezat, ne yaman çelişkidir? Aynı yönetim anlayışı nasıl olur da amatör ruhu, mücadele anlayışı bu denli farklılaşan iki takım yaratır? Bu iki takımın da adı nasıl Galatasaray olur? Yarın seçim olsa Adnan Polat hangisine sarılır? 

Belli ki buradaki başarının idari bir ayağı yok, Oktay Mahmuti tercihi kimbilir hangi tesadüfün eseridir? Belki Adnan Sezgin'in eksikliğindendir  :) Şaka bir tarafa, tamamen kendi dinamikleriyle oluşmuş bir takım ruhu. Bir takımın oyuncuları maç sırasında ve sonrasında taraftarıyla bu kadar mı güzel bütünleşir? "Sen tribündeki biz, biz sahadaki sen"in sözlük karşılığı bu olsa gerek.  Kimbilir belki futbolculara kıyasla çok daha az paralara oynuyor olmaları amatör ruhlarını korumalarını sağlıyor. Belki de salt iş ahlaklarının üst düzeyde olması.. Öyle veya böyle bu takım geçen yıldan beri neyin peşinden gitmemiz gerektiği konusunda reçeteyi yazıyor.

Bu arma aldığınız sonuçlarla değil onurlu mücadeleniz sayesinde dimdik ayakta duruyor. Tezahüratların, temennilerin en güzeline layıksınız, teşekkürler..

Yalnız daha dün yazdım, bu sefer de kravatı çıkmış piyasaya, yapmayın, giydirmeyin şöyle ürünler!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
www.tips-fb.com

0 izleyici sahaya girdi:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin.

 

Copyright 2010 Kalender Libero.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.