4 Aralık 2010 Cumartesi


Benim çocukluğumdur. Rock Market'imdir. Kendimi en haşlama şekilde dışa vurduğum ergenliklerin ilahıdır Metallica, düz siyah tişörttür. Ve belki daha fazlasıdır; bu kadar saçma, aynı zamanda bu kadar da güzel bir grup ismiyle.

1990'lı yıllarda, 3 kişi biraraya gelip "müzik yapalım" dediğinde bu şarkının playliste girme olasılığı %99.9'du.. Fakat stüdyoya girildiğinde tamamlanma olasılığı da o yüzdenin kalan dilimi kadardı :)

Metallica üzerine yazmak için fazla yaşlıyım artık. (Olgun ve karizmatikim) Üstelik buna gerek de yok, sizin bildiğinzden fazlasını bilmiyorumdur bu herifler hakkında, umrumda da değil pek. Tek bildiğim; misal birinin şu konseri izledikten sonra, aklının bir köşesinde sürekli dönen bir melodi kalmıyorsa, sağır olmalı.
www.tips-fb.com

2 izleyici sahaya girdi:

outlaw dedi ki...

deep purple'ın menejeri "smoke on the water'ı sevmemeye başladığınız zaman artık yaşlanmışsınızdır" demiş zamanında. "ek bildiğim; misal birinin şu konseri izledikten sonra, aklının bir köşesinde sürekli dönen bir melodi kalmıyorsa, sağır olmalı." bana onu hatırlattı...

Pan Monroe dedi ki...

@outlaw

"smoke on the water güzel bir rock parçasıdır. Unforgiven eserdir." derdim mesela 10 sene önce olsa :) ama şimdi çok da mantıksız gelmiyor bu önerme.

Metallica güzel bir kurumdur. Uzunca bir süredir oturup albümlerini dinlemişliğim de yok aslında. Fakat arada ne zaman dinlesem, yeniden hayran oluyorum. Master of Puppets'taki kompozisyonu çözmem yenidir mesela. Bana göre evreler çok önemli beğenilerde. 10 sene arayla baksak, hep farklı bi algı içinde seviyorsak (bu herşey için geçerli) gerçekten yanıma kardır. Bundan daha fazlasını da beklemem ki zaten :)

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin.

 

Copyright 2010 Kalender Libero.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.