5 Ocak 2011 Çarşamba

Kazım transferiyle taraftarının kafasında soru işaretleri bırakan kulübümüz, tt arena'da işçi olarak çalışan ve dün objektiflere bu atkıyla yansıyan vatandaşın işine son verip durumu dengelemiş. Daha stadın açılışı yapılmadan elinde fener atkısıyla alnımıza bu kara lekeyi süren arkadaş, çoluğunun çocuğunun rızkından olsun da hele, şanımız yürüsün kulüpçe..

Güvenlikçisinden yönetim kuruluna kadar aynı embesil zihniyet nasıl bu kulübe yayılabildi, anlamak mümkün değil arkadaş. Allah topunuzun belasını versin,  ne diyeyim.
www.tips-fb.com

4 izleyici sahaya girdi:

Nihat ONUR dedi ki...

Sacmalama kardeşim ciddi sacmalamayın yaaaa ....
O göt oglanı da defolup gitsin baska bir bokta ekmegini cıkarsın ne demek bu ?Bu piç ekmeginin peşindemi ?Yawsaklık peşindemi ?Önce buna karar verelim ...

Pan Monroe dedi ki...

@Nihat Onur

Dostum, sen tatmin olduysan eylem amacına ulaşmış. Zihniyetin aurası oldukça etkili demek ki.

AslanlıYol dedi ki...

Ben kararımı verdim: Ekmeğinin peşinde olan bir adam zararsız bir espriye imza atmış. Ne olmuş yani, Souness Kadıköy'ün ortasına bayrak dikerken hey gidi Ulubatlı bre hey deniyordu, bu çok mu?

Evine, bayrağına, formana sahip çıkarsın, çünkü namusundur. Ama bunun yeri ve zamanı bu değil. Karşılık vermeye gücü yetmeyecek zavallılara otorite gösterisi yapmak iş değil. Marifet, bu armayı dahili ve harici kimseye ezdirmemekte.

fazıl dedi ki...

@Pan @ AslanlıYol

Takılmayın...Akıl tutulması:Malesef dalga-dalga en yukarudan tabana doğru yayılıyor.Hatalarve yanlışlar zincirleme (Chain reaction) olarak bir çığ gibi herkezi altına altı bayır aşağı sürüklüyor.Bakalım ne zaman dibe vuracak çok merak ediyorum.Kötü espri olacak ama hani bir tekerlememiz vardı ya...Gerçekleri tarih yazar,tarihi de GS:Şimdi hakikaten "ikinci" defa bir tarih yazıyoruz ..! Aptallıkların ve şaçmalamanın tarihini.

Scout Grubumuz var ya: Bulduklarına bak..!En doğrusu sağ duyulu TEPKİ'yi koymak.%100 katılıyorum.Merak ediyorum.Sabah sakal traşı olurken aynaya baktığında ne görüyor,gördüğünü beğeniyormu?Aynadaki ne diyor ?

Takılmayın,sağlıcakla kalın...Bu da geçer.

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin.

 

Copyright 2010 Kalender Libero.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.