6 Ocak 2011 Perşembe


Sevgimiz armaya, parçalıya elbette, yeri gelir içindekini görmezden geliriz. Ama bu işin cılkı çıktı. Sabırla, ne kadar sürerse sürsün sonuç alınıncaya kadar ciddi bir taraftar tepkisi olmazsa bu devran dönmez. Daha doğrusu döner de biz 2012'nin Mart'ını bekleriz bunun için. Bu yönetimin şansı seçimlerin 2010 yılı Mart'ında yapılmış olmasıdır. Kontratını uzatır uzatmaz yatışa geçen futbolcuya sövülüyor da aynı tepki yönetime neden koyulmuyor anlamış değilim. Ne ala memleket, Martta otur koltuğa, iki sene burdayım deyip çiftliğe çevir koskoca kulübü.

Bu ortamda maça gitmenin düpedüz hainlik olduğunu düşünüyorum. Arma aşkı, gerçek Galatasaraylılık gibi argümanlarla gelmesin kimse bana. Bir insana verilecek en ağır tepki o yokmuş gibi davranmaktır. Maça gidip "yönetim istifa" diye bağıracağınıza hiç gitmemek daha etkili bir protesto olur. Bilet alıp yeni Kazımlara kaynak yaratacağınıza oturun evinizde izleyin. Adnan Polat'ı yolda görseniz de selam vermeyin, başınızı çevirin ki etrafında ailesi ve dostları dışında seveni kalmasın. Kapatın bonus kartınızı, GS TV'nizi, değiştirin mobil operatörünüzü, beş kuruşunuzu helal etmeyin bu iş bilmezlere. Bilançoda TT Arena (şu ana kadar satılan kombineler hariç), GS Bonus, GS Mobile, GS TV gelirlerinin karşısına koca koca sıfırlar yazdırabilirseniz bu iş Mart 2012'den önce biter.

Çıldırıcam artık, nolur tepki koy Galatasaraylım!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.tips-fb.com

2 izleyici sahaya girdi:

fazıl dedi ki...

Tahminim,öngörüm (Bugün değil,sezon başı..)Seyrantepe'de ilk heyecen sonrası 5-10 bin "seyirciye" oynanacağı .Bu durumda Konre üyeleri de ayaklanmaz ise,yapılan skandallar yanlarına kalır.Pişkinlik had safhada çünkü.Ancak sonunda mutlaka keser döner-sap döner...

Bence bu yönetim bitti.Uzatmaları oynuyor.Sağ duyu sahibi kongre üyeleri "Şimdilik"-(Stad açılana kadar) susuyorlar,itidal yapıyorlar ama,kazan dipten fokur fokur ...

AslanlıYol dedi ki...

Abi yarın seçim olsa bi taraflarına teneke bağlanıp yollanır bu yönetim, bundan eminim. Benim aslında bu yönetimden tek beklentim gidene kadar hiçbir şeye dokunmamaları, aman düzlüğe çıkarmaya çalışmasınlar, temizlemek değil sıvamak oluyor bu dangalakların yaptıkları!

Bu arada ultraslan da bayrak organizasyonu düzenliyormuş!!!

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin.

 

Copyright 2010 Kalender Libero.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.