5 Mayıs 2010 Çarşamba

İsmiyle müsemma Internazionale'deki sirkülasyon hepimizin kanıksadığı bir olaydır. Senelerdir gelenlerin gidenlerin haddi hesabı kitabı yoktur.  Bu bahsettiklerimiz elbetteki "ecnebi" oyuncuları. İtalyanların turistik gezilerini rapor etmeye kalksak, Vieri'nin o yıllardaki surat ifadesini anlatmaya sayfalar yetmez zira. Peki  Bu yabancıların arasında kalıcı olanları yok mu? Var şüphesiz. Zannetti gibi bir çınar var mesela. Chivu da sürekli kendini geliştiren yapısıyla iyi bir yedek, ki zaten o ya 2007 ya da 2008 sezonu gibi geldi Inter'e.

Lakin iki tane adam var ki, ne iş çeviriyorlar ne bok yiyorlar bilemiyorum, resmen imparatorluk kurmuşlar lan kulübün içinde. Bi tanesi Recoba'ydı. Bana kimse Recoba'nın onca sene Inter'de oynamasını futbolla açıklayamaz, inanmam arkadaş. Geldiği ilk yıllardaki çıkışıyla kulüpte öyle bir demir attı ki, çıkarmak seneler sürdü. Kimler geldi kimler geçti onun döneminde kulüpten, Recoba aynı Nihat Doğan suratıyla takımdaki yerini korudu. Hayatımda gördüğüm en itici, en egoist topçuların başında gelir, şükür ki gitti, kurtulduk herifi görmekten. Eğer hala takımda olsaydı, son Barcelona maçında 10 dakika kala büyük ihtimalle oyuna alınacaktı.

                                                     şu sıfata bak allahını seversen;


İkincisi ise Cordoba. Cordoba için en uygun tanım, Cannavaro'nun yağmurda kalmış hali olabilir. Bu kısa boylu piranha stilli atom karınca stoperlere zaten oldum olası ısınamamışımdır. Baresi ve Cannavaro'yu bir köşeye koyarsak tabi, ki tarzları çok farklı oyunculardı. Peki bu Cordoba'nın 10 senedir Inter'de oynamasının sırrı nedir arkadaş? Çok atletik, çok çevik, acaip zıplıyor gibi yorumlar var herif hakkında. E kardeşim adam 1.60 lan! Bırak da bi 20 cm zıplasın, ortalama boya bir yetişsin. Yok, kesinlikle bu güney amerika orjinli adamların kurdukları krallıklar Inter'de başlı başına deşilmesi gereken bir konu. Daha da gerilere gidip Zamorano'yu da deşmek lazım, lakin orda işler biraz karıştığı için es geçiyorum.

                                                                zıpla eşşoğlusu..

www.tips-fb.com

0 izleyici sahaya girdi:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin.

 

Copyright 2010 Kalender Libero.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.