2 Haziran 2010 Çarşamba



Madonna'sından, Brad Pitt'ine ortalığı kırıp geçiren bir güruh varken, nedense manga kızları gibi ellerini kavuşturup, ıslak gözlerle Obama'nın başkanlığını destekleyen bir kesim de mevcuttu ülkemde. Anasını satayım, "iyi adam" "kötü adam" kriterlerimiz o kadar çocuksu ki, kızamıyorsun da aslında.

  Ortalama bir mizah anlayışı, çağdaşımsı bir ahlak konsepti, sımsıcak bir siyah aile, oğlanın beyzbol maçı, hanımın armutlu payı falan. Bu fotoğrafın samimiyetini de yine "rastgele" bir kritere göre ölçen kalifiye anarşistler. Ulan hadi Madonna'nın dangalıklığı onu bağlar, bize ne de,ya benim artistime ne oluyor, onu bir anlasam? Hayatta herşeyin net olanı güzel usta, nostaljiye sürükleyen budur aslında bizi. Mussolini'ye bakarsın,  Pinochet'e bakarsın, Freddy Krueger'a bakarsın,Nuri Alço'ya bakarsın, Bush'a bakarsın; lanetlersin bu adamları, hah dersin, bunlar kötü kişiler,hem de iğrenç ve pisler. Tarih de fişleyip rafa kaldırır. Ama Obama'lar sap gibi elinde kalır, nereye ekleyeceğini sen bile şaşırırsın. Bu "kaotik karizmatik şerefsiz" hadisesi
Darth Vader'la girdi hayatımıza, o gün bu gündür  diyalektik ve angutluk başabaş zirve yarışındalar..

"Hitler'in kıymetini bilemedik" kavmi. Siz bambaşka bir alemsiniz.  Bu "angutluk" ekseninde dünya bir yana, sizin antisemitizminiz bir yana.. Ama o konuya girmeye mecalim yok şimdilik. Tek dileğim es kaza bir mucize olsa da, herhangi bir zaman boşluğuna düşüp orda bütün gün feysbuk grubu falan açın. Genç yaşımda hayattan soğuttunuz lan beni..
www.tips-fb.com

0 izleyici sahaya girdi:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin.

 

Copyright 2010 Kalender Libero.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.