24 Ağustos 2010 Salı

  Frank:Dayı ne diyosun, 1 senede işletir miyiz totali?
  Johan: N'aptın Frank'im ya, dakka tut bak yarım saatte bağlarım ben totale şimdi. Rahat ol bi...
  Frank:  (Beni sen yakacaksın lan allahsız...)
                   
www.tips-fb.com

3 izleyici sahaya girdi:

fazıl dedi ki...

Pan kardeşim :

Eski bir Gs taraftarıyım .Metin Oktay daha İzmirsporda oynarken .."Keşke GS'ye gelse derdim.Kaliteli ve seviyeli sitenizi ilgi ile takip ediyorum.1944 doğumluyum .Canaydın'ın devrine kadar da her yıl kombine aldım...

Kısaca şöyle görüyorum

1 - FT ve Süren devrinde , o meşhur kupaları aldığımız yıllarda Hagi takımı içeriden yönetiyordu.Pope de savunmaya,"savunma" öğretiyordu.Bunu körler bile gördü ama FT göremedi ve Ö.Canaydın devrinde rezil oldu...

Külüp de hiç de şık olmayan "takımı şampiyon yapan" hocasını kovarak , bence ; rezil oldu.O yıl kombineyi kestim.Ha..Luce'yi çok mu beğenirdim.Hayır..ama o başka bu başka..Biz "İlkeli" kulüp olma özelliği taşıyorduk bir zamanlar.

2 - Hangi kulüp olusa olsun , Yönetim,teknik direktörün arkasında durmaz ise orada sabah olmaz...Bizde de böyle bir sorun yaşanıyor .Buna bir örnek de FT'nin ,Fiorentina-Milan macerasıdır..Hüsran !

3 - Kariyer sahibi Avrupalı teknik adam (Daum gibisi değil) GS Taraftarı değil ki..Senin -benim için bildiği-inandığından ödün vermez ! Bunu bilecek ve getirirken düşünecektin . Bu bir tercih meselesidir.Bence doğru bir tercih...

Kimbilir o zaman adama neler,ne hedefler anlatıldı.(Muhtemelen Haldun..) Ama şimdi işin içine "Stadın" bitirilmesi girdi ve planlar değişti...(Stadın incesini GS tamamlayacak.TOKİ kabayı yapıp bırakıyor.Bu sebepten çatıyı çıkarttılar antlaşmadan ve o bütçeye başka işler yaptırıyorlar)

4 - Fazla kasmaya gerek yok,bu sene üzüleceğiz..daha da fazla üzüleceğiz.Bu sene GS Futbol "Tıngır-Mıngır" olacak.Bunu ve sonuçlarını göze aldılar...

5 - Yeni Stadın ve ondan sonraki devrin daha iyi olacağını düşünüyorum.Yönetim de böyle düşünüyor ve o günlerin kaymağını başkalarına yedirmek istemiyor.Hatta aralarında bile bu hususta "İnce İşler" var...

6 - Her durumda resimdeki ekibi bozmaları çok yanlış olur . Ancak oraya heveslenenler de var..

Pan Monroe dedi ki...

Fazıl abi;

Öncelikle böyle eski ve iyi bir galatasaray taraftarının gelip yorumda bulunma nezaketi göstermesi onur verici. (Hatta daha önce sanırım "dostum" diye hitab etmiştim, kusurumuza bakma :) )

Yorumlarına gelirsek, neredeyse değil, "harfi harfine" katılıyorum söylediklerine. Bana göre yönetim şu anda resimdeki "sabırtaşı" ikiliyi göndermek için zemin kolluyor. Fakat belki de galatasaray tarihinde ilk defa taraftar tüm olumsuzlara rağmen bir hocaya bu kadar sahip çıkıyor, bu da işlerini zorlaştırıyor tabi ki.

Konu sadece Rijkaard özelinde, onun kariyeriyle ilgili değil, bence taraftar bunca hoca kıyımından sonra gerçekleri görmeye başladı. Ve daha da önemlisi; birilerinin çıkıp bazı taraftarlara bu kulübün 2000 senesinde kurulmadığını hatırlatmalı. Öyle bir hava estiriliyor ki; Hakan Şükür'den önce futbolcumuz, Fatih Terim'den önce teknik direktörümüz hiç olmamış sanki.

Galatasaray düzelir illa ki. İner, çıkar, gerekirse 10. bitirir ligi.. Bunların hiçbir önemi yok, ama günden güne birçok değeri kaybediyoruz, acı olan da bu.

fazıl dedi ki...

Pan : bana herzaman "dostum" diyebilirsin.Dost , kardeşten de ağabeyden de daha kıymetli değerler içeren sıfattır . Şeref duyarım , sevinirim ..

"..ama günden güne birçok değeri kaybediyoruz, acı olan da bu..." Olay budur.

"..Biz "İlkeli" kulüp olma özelliği taşıyorduk bir zamanlar." Demekle bunu kast etmiştim .

Acıtan , acı olan bu . Belkemiği meselesi...

( Gak-guk , cak - cuk , miş - mış....!!)

GS kulübü kariyer yapma yeri değildir...

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin.

 

Copyright 2010 Kalender Libero.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.