18 Ekim 2010 Pazartesi


"Koşmak için önce yürümeyi öğrenmek gerekir" de ne demek, burası Türkiye yok öyle.

Biz alışkınız yeniçeri adımlarına, sen bize fazla geldin üstad..
www.tips-fb.com

8 izleyici sahaya girdi:

Pan Monroe dedi ki...

özlettin kendini be usta :) inşallah gün gelir şu efkarlı yazılar yerine daha keyifli şeyler yazma şansımız olur.

AslanlıYol dedi ki...

ben de özledim buraları, bir aydır piyasada yoktum ama hayırlı bir iş için :) velhasıl evlilik koşturmacasından vakit bulamadım, şimdi yeniden burdayım. bu arada değişen pek birşey olmadı, GS bildiğimiz gibi, en son FT'nin ikinci gelişinde böyle ruhsuz oyunlaa şahit olmuştuk herhalde..

Başarılı olmalarını hakikaten çok istiyordum, çünkü olsalardı hakikaten bir zihniyet devrimi gerçekleşirdi. Belki mevcut duruma sabır göstermek debu sürecin önemli bir parçasıdır, belki bir sınav niteliğinde.. Fakat biz böyle değiliz, bu ülkede bu aşamaya gelmiş bir büyük takım hocasının kellesini öyle veya böyle alırlar.

Aldıklarında ben de sorucam: Bre dallamalar madem bu ekibe güveniniz bu denli koşulluydu, altyapı takımını aynı oyun sistemine adapte etmek neyin nesiydi devrim yapıyoruz naraları altında?

fazıl dedi ki...

Adam içeriden sabote edildi ..Bu Avrupa'lı TD'lere ilk kez yapılmıyor."Yeniçeri İsyanı" bizim malesef kültürümüzde var . Şimdi O Yeniçeri ocağının başına bir de "Yeniçeri Ağası" getirecekler.Biz "Batıya Açılan Pencere" idik bir zamanlar.Derwall ile bu devrimi gerçekleştirirken bize gıpta ediyorlardı... Şimdi vasat olduk . Buna sıkılıyorum...

fazıl dedi ki...

Batılı olamak istiyorduk,Derwall ile bu devrime başladık.Bize gıpta ile bakanlar vardı..Avrupalı TD'lere sonradan tavır aldık.Onları zamansız yollayanlar arasına katıldık...Tarikatlaştık.
İsim saymıyorum,herkez biliyor herşeyi.Üzüldüğüm "Yeniçeri Ocağı"nı anımsatan,zaten zeka düzeyi düşük bir oyuncu gurubunun , kazan kaldırarak (Hiç şüpheniz olmasın) başlarına başka bir tarikat üyesi "Yeniçeri Ağasını" getirme başarısını , bu kulüpte , bu camiada gösterebilmiş olması ...

Bir avuç geri zekalı topçuya , taviz ve kelle vermemiz . Hem de GS'da.. buna sıkılıyorum.Skor vs... değil.Ben yönetici"" olsam 16. olmayı göze alır,PAF takımını çıkartır,teslim olmazdım..Otorite-"İsyan" bastırma böyle olur.

Neler oluyor bize ??

Pan Monroe dedi ki...

abi söylenecek çok şey var. ama bundan öte bir tavır koyma zamanıdır. günlük başarıları, fenerbahçe menerbahçe maçını hiç düşünmeden taraftar somut bir adım atmalı. Yoksa bu saatten sonra hiçbirşeyin eskisi gibi olacağını sanmıyorum.Hoş, hali hazırda zaten değil ya.

AslanlıYol dedi ki...

sinir bozukluğundan kendi kendime gırgıra vurdum artık işi.

tribün artık neye tepki göstereceğini bilmez halde. Yeni yetme kupa aşığı jenerasyon iyi yönlendirilmiyor, taraftar kültürü giderek yozlaşıyor.

sağlıklı sorular, analizler yerine genel kabul görmüş yanlış önyargılar ve anlık öfkeler belirliyor alınan değişim kararlarını.

o kadar seviliyor ki rakamsal teknik-taktik tartışmaları, CM'nin başına geçen herkes teknik direktör kesiliyor, başarısızlıklar hiçbir zaman kendine iyi bakmayan, beslenmesine uykusuna dikkat etmeyen sözde profesyonellere, organizasyon özürlü idarecilere mal edilmiyor. varsa yoksa işimiz teknik direktör harcamak. artık mourinho ve alex ferguson'u sırf harcama için istiyorum. onları da yedik miydi bunun doğru organizasyon ve yönetim işi olduğunu anlarız herhalde..

Pan Monroe dedi ki...

ya bu arada hayırlı olsun be üstad.. ne öküzüm ha, galatasaray derdinden bunu söylemeyi unuttum. allah mesut bahtiyar etsin :)

AslanlıYol dedi ki...

Çok teşekkür ederim güzel insan, darısı niyeti olanların başına :)

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin.

 

Copyright 2010 Kalender Libero.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.