21 Ekim 2010 Perşembe

Bana "en sevdiğiniz iki galatasaraylı futbolcu kimdir?" diye sorsanız. Hiç düşünmem bile.

                                                                              Tugay
  

derim.. ve sonra hiç tereddüt etmeden;

                                                                               Hagi

Sebebi vardır çünkü, biri çocukluk kahramanımdır. Benim sırtta top taşıma ve merdivenleri top sektirerek inme adına türlü şaklabanlıklar yapmamı sağlamış, defalarca madara olmama sebebiyet vermiştir. Biri de malum, en adamakıllı futbol izlemeye başladığım yılların tartışılmaz ilahıdır. Maradona neyse benim için odur Hagi. Ne yapsa ne etse haklıdır. Tartışmam.

Bana deseniz ki, "hep hayalini kurduğun teknik kadro kimlerden oluşsun istersin?"  Yine bu adamların isimlerini veririm.  Yine hiç düşünmem.

Ama bana şimdi sorsanız, Polat-Sezgin ikilisi hangi hocayı getirsin istersin diye. Bu adamları istemezdim. Daum'u isterdim, Hikmet Karaman'ı isterdim, ama bu iki başımın tacı ismi takımın başında meze etmek en son isteyeceğim şey olurdu. Öyle de tuhaf bir gelişimedir bugün yaşananlar benim adıma.

Hagi'ye yapılanları biliyoruz. Çokça da yazmışızdır hatta. Ve şimdi Hagi daha tecrübeli, nelerle karşılaşabileceğini daha iyi biliyor, fakat bunu bilmesine rağmen zihniyet adına değişen hiçbirşey yok camiada.Biz de bunu biliyoruz. Herşeye rağmen tüm kalbimle elbette ki arkalarındayım.. Aması var tabi.. aması sonra..
www.tips-fb.com

2 izleyici sahaya girdi:

Unknown dedi ki...

Çocukluğumda benim de Galatasaray'daki kahramanım olan Tugay'ı başımızda görmek harika ama umarım bülent gibi harcamazlar. Küstürmezler, çünkü İngiltere'de yapabilecğei birçok şey varken yuvasına geri döndü. Umarın bu geri dönüşünün karşılığını alır.

suskunlar dedi ki...

Hah!iste tam da burada benim yüreğimi dertler,kederler basıyor...Tugay ve Hagi meze olmasın adnanların masasına..bari geçmiş güzel günlerin mazisi kalsın aklımızda....

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin.

 

Copyright 2010 Kalender Libero.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.