11 Ocak 2011 Salı


Herşey için, herşey için.. Yaşattığın tüm güzellikler, sevinçler, kederler; bir hayatı bırakıp başka bir hayata geçerken hep yanımızda sen olduğun, büyüklüğünü bizden esirgemediğin için.

Sorun sende değil, bizde. Kafamız çok karışık.Senden ayrılmak da istemiyoruz, ama başka yerlerde koşmak oynamak da istiyoruz.. Hayat çok değişti, gelişti, biliyosun. Sen bizim için çok önemlisin; ama hani biliyosun.. Sığışamıyoruz, rahat giremiyoruz.. Bi dişi getirsek tuvalete sokmak dert,  çıkmak dert.90 dakikalık maç izlemek için haftasonumuzun dörtte birini harcamamız gerekiyor..Diyorum ya hayat değişti, zamanımız çok kıymetli artık. Bir de kriterler var, üstümüzde baskı var. Yoksa sen harikasın. Biz hep seninle olmak istedik, çok çabaladık, ama olmuyo işte. Hem sen de ne zamandır mutlu değilsin biliyorum.

Diyorum ya, sorun sende değil bizde. Kafamızı biraz toparlamamız lazım. Öhm.. İyisin değil mi?

- .........

 İşte sen böylesin, cevap bile veremiyorsun, 'gitme' diyemiyorsun. Gecenin bi arası arayıp sızlanamıyorsun; kabullenmeyip çirkinleşemiyorsun bile. Biz olmasak sıkıcısın. Zaten bu hallerin bizi zorladı. Şimdi biz kötü oluyoruz değil mi?

- .......

Tamam özür dilerim , kusura bakma. Elveda.  Sorun sende değil bizde, sen aslında harika... mır mır mır mır mır mır mır .. (karanlığın içinde kaybolur gider)








































- Hadi kalın sağlıcakla.. ver müziği baba, ver dozeri !



www.tips-fb.com

0 izleyici sahaya girdi:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin.

 

Copyright 2010 Kalender Libero.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.